Wij zijn Garagebedrijf Thijs Leenders

TEAM
thijsleenders voorkant oud pand
Service
Klantvriendelijkheid
Kwaliteit
Professionaliteit
Het team

Sinds 2010 zijn wij klein begonnen en inmiddels gegroeid tot een heus team bestaande uit:

6 monteurs, allen in bezit van minstens 1e auto technicus.

3 APK keurmeesters

2 receptie medewerkers

1 schadehersteller

Door onze goede samenwerking kunnen wij u voorzien van de beste vakkennis en de auto in de beste staat voor u op de weg houden!

TEAM

Wij zijn een modern autobedrijf gespecialiseerd in reparatie van personen en bedrijfswagens. Mede door onze uitgebreide apparatuur en machines zijn wij in staat uw auto te onderhouden, te repareren en te reviseren. Dankzij onze zware hefbruggen hebben wij ook de mogelijkheid bedrijfswagens tot 5500 kg te onderhouden. Uiteraard kunt u bij ons terecht om uw auto van nieuwe banden te voorzien.

Als enige bedrijf in de regio beschikken wij over de apparatuur om automatische versnellingsbakken te reinigen en van nieuwe olie te voorzien. Dit is voor bijna iedere auto met automaat het advies dit iedere 100.000 km te laten uitvoeren.

Thijsleenders
Diagnose apparatuur

Sinds de start van het bedrijf zijn wij in het bezit van verschillende soorten universele diagnose apparatuur. Mede hierdoor kunnen wij vrijwel alle automerken uitlezen. Door de jaren heen is onze ervaring in diagnose sterk gegroeid!

Ruitschade

Heeft u uw voorruit beschadigd of zit er een sterretje in? Deze kunt u door ons laten repareren. Dit kunnen wij in opdracht van alle verzekeringsmaatschappijen.

KTS
Airco

Bij een defecte Airco kunt u uw auto bij ons brengen. Onze machine kan de airco leeghalen, vullen en testen of het systeem in uw auto de juiste capaciteit nog heeft om voldoende te koelen.

airco vullen
Pechhulp Service

Mocht uw auto onverhoopt eerder zijn eindbestemming bereikt hebben dan u van plan was dan kunt u ons direct bellen op: 024-3973973

oprijwagen